Godt fornøyd med messedeltakelsen

I vår var det fjerde gang at Ritas AS deltok på Vei og Anleggsmessa, og årets messe var større og bedre besøkt enn noen gang. Daglig leder Knut Geir Rogne var godt fornøyd etter messa.

– De fleste av de som kan ha bruk for våre tjenester er til stede på denne messen. Dette er en unik mulighet for oss til å vise fram alt vi kan tilby, og treffe både nye og gamle kunder, forteller Rogne.

Større enn noen gang

Hvert tredje år arrangerer anleggsbransjen sin egen Vei og Anleggsmesse. Årets messe gikk av stabelen på Hellerudsletta utenfor Oslo 2. – 6. mai, og var større og bedre besøkt enn noen gang. Hele 286 utstillere fordelt på 60.000 kvadratmetre, og ikke mindre enn 22.135 besøkende passerte gjennom portene disse fire maidagene.

Messens største knusemaskin

Det var fjerde gang Ritas AS deltok på anleggsmessa, og i år kunne Rogne og kollegene hans vise fram messens største mobile knusemaskin.

– Jonsson har de mest moderne og driftssikre mobile knuse- og sikteverk som finnes på markedet i dag. De har holdt på lenge, og produktene er allerede godt kjent for de fleste kjent i bransjen. Jonsson står for god kvalitet, høy kapasitet og god fleksibilitet, og vi er stolte av å vise frem disse kvalitetsproduktene, understreker Rogne.

Vise seg frem

Ritas AS har ca. 250 aktive kunder over nær sagt hele landet, og Rogne forteller at en fagmesse er en fin anledning til å pleie kontakten.

Vi pleier ikke å selge så mye på selve messen, men det blir salg etter messen. I tillegg til å pleie kontakten med gamle og nye kunder, er hensikten først og fremst å vise oss frem, og fortelle om våre produkter og det vi står for. For oss er det kvalitet og driftssikkerhet som teller mest, og det er vi stolt av å kunne fortelle til hele bransjen.