Hils på de ansatte i RITAS

Rogne Industriteknikk AS holder til på Magnor i Eidskog. Selskapet vokser, og fra 2. januar i år er de fem ansatte. Knut Geir Rogne, eier og daglig leder, er stolt av sine svært dyktige medarbeidere. Her presenterer han sine ansatte.

RITAS leverer mobile knuseverk, slitestål og deler til knuseverk. I tillegg utfører vi service og gjør større reparasjoner på knusere. Det krever både høy teknisk kompetanse og medarbeidere som er opptatt av god service.

Vi er stolte av å kunne levere de beste og mest driftssikre maskinene til kunder over hele Norge, sier Knut Geir Rogne.

Atle Olsen – deleansvarlig og teknisk support

Atle Olsen, RITAS
Atle Olsen har arbeidet i RITAS siden 2012.

Atle Olsen ble den første vi ansatte. Atle begynte i 2012 og er deleansvarlig samtidig som han driver med teknisk support.

Å få Atle med på laget har betydd mye. Han holder hodet kaldt om det skulle koke litt for oss andre. Med god oversikt over delelageret er det sjelden noe som mangler, sier Knut Geir.

Atle er selv opptatt av at vi må unngå langvarige driftsstopp ute hos kundene, og nettopp derfor er vi opptatt av å ha et lager bestående av så mange deler som mulig.

– Jeg har i mange år arbeidet som lastebilsjåfør og vært mye ute på veien. Å få være en del av RITAS betyr varierte og spennende dager, både på kontoret og ute hos kundene. Jeg stortrives, forteller Atle.

Ole Alexander Gaustad – teknisk og elektrisk support

Ole A. Gaustad
Ole Alexander Gaustad ble ansatt i RITAS i 2016.

I 2016 begynte også Ole Alexander Gaustad hos oss. Ole er utdannet flyavioniker og har arbeidet med teknisk feilsøking på fly. Med sin bakgrunn og erfaring har han tilført firmaet nyttig kunnskap og kompetanse. Enklere supportoppdrag kan tas over telefon, men ofte reiser Ole ut til anleggene hvor maskinene står. Ole er en omgjengelig og grundig kar som kundene setter stor pris på.

– Jeg stortrives her, sier Ole. Å få reise ut til kundene våre og løse eventuelle problemer, foreta service på maskinene eller andre oppdrag, er helt topp for meg.

 Anette Kristiansen – holder orden i papirene

Anette Kristiansen har vært hos oss i RITAS et drøyt år.

Med stadig flere kunder og ansatte blir også de kontoradministrative oppgavene flere.

Jeg ønsker å bruke mer tid sammen med kunder og leverandører, og har derfor sett behov for en kontormedarbeider. Vi var da så heldige å få Anette med oss i 2017, sier Knut Geir.

Anette begynte 1. november i fjor og kom til oss rett fra hotellbransjen, der hun jobbet som booking-sjef.

– Nå har jeg vært her i et drøyt år og trives kjempegodt. Det har vært mye nytt å sette seg inn i, så det har vært er lærerikt år. Mitt hovedansvarsområde er kontroll og oppfølging av alle inn- og utgående fakturaer. I tillegg følger jeg opp reklamasjoner og ellers avlaster jeg daglig leder med mange kontoradministrative oppgaver, sier Anette.

Stig Rogne – siste tilskudd

Stig og Knut Geir Rogne.
Stig Rogne t.v. er siste tilskudd. Til høyre: Daglig leder Knut Geir Rogne.

2. januar 2019 begynte også Knut Geir sin sønn, Stig Rogne i firmaet. Stig (35) har utdannelse innen informatikk og IT. De siste 7 ½ årene har han jobbet som teknisk konsulent i Syscom med implementering og effektivisering av IT-systemer for en rekke norske bedrifter.

Dette blir utrolig spennende og ikke minst lærerikt, sier Stig. Å få være med på å bygge og utvikle familiebedriften videre ser jeg på som en stor tillitserklæring. Denne jobben blir jo på mange måter et steg i en helt ny retning for meg.

I startfasen ønsker Stig å være med mye ute hos kundene for å bli kjent med dem, samt sette seg inn deres behov. Han er forberedt på å være «læregutt» en tid fremover.

Stig Rogne, RITAS
Stig Rogne begynte i familiebedriften 2. januar i år.

 

Når vi nå har ambisjoner om ytterligere vekst blir det viktig å forsterke og videreutvikle strukturen i selskapet. Stig ser for seg at han i første omgang vil kunne bidra med et nytt syn basert på erfaring fra en annen bransje, og kompetanse for å få på plass noen nye IT-relaterte verktøy.

– Jeg ser frem til å endelig begynne i jobben og kunne konsentrere meg 100 prosent om de nye arbeidsoppgavene, sier Stig.