Stilling ledig | Servicetekniker / Elektriker / Mekaniker

RITAS Service
RITAS søker nå etter servicetekniker til mobile knuse- og sikteverk. Våre kunder befinner seg spredt rundt hele landet, så det må påberegnes en del reising med bil og fly – både med kollegaer og alene.
Vi ser etter en person som er fleksibel, serviceinnstilt og løsningsorientert.
Det er ønskelig at du har bakgrunn innen elektro/automatisering, og har du noe mekanisk erfaring er dette også en fordel.Opplæring tilpasses etter erfaring.
Vi kan tilby:

  • Mulighet til å jobbe med bransjens mest driftssikre knuse- og sikteverk
  • Profesjonelle kunder
  • Servicebil
  • Et serviceteam med mye kompetanse og yrkesstolthet
  • Gode forsikringsordninger, lønns- og pensjonsbetingelser
  • Solid firma med god økonomi

Om arbeidsgiveren

Rogne Industriteknikk AS (RITAS) leverer mobile knuseverk, slitestål, reservedeler og reparasjoner til knuseindustrien i hele Norge.
Vi har etablert et sterkt team med mye erfaring for å kunne gi våre kunder best mulig serviceopplevelse over hele landet.
Maskinene vi leverer blir laget i Örnsköldsvik i Sverige av Jonsson, og er laget spesielt for å tåle skandinavisk stein og klima. Alle maskiner kan kjøres på nettstrøm for en økonomisk og miljøvennlig drift.
Vi i RITAS ser på det som vår viktigste oppgave å følge opp våre leveranser og raskt kunne hjelpe til med spesialkompetanse når kunden trenger hjelp. Derfor har vi etablert vårt eget serviceapparat med faglærte og motiverte serviceteknikere som reiser landet rundt.

På Magnor nær Svenskegrensen har vi vårt lager og kontor. Her har vi til enhver tid det meste vi trenger av slitestål og reservedeler liggende. Ukentlig fylles disse på fra store sentrallagre hos vår leverandører i Sverige. Våre leverandører produserer høykvalitet slitedeler med forskjellig manganinnhold samt reservedeler til de fleste knusere som finnes på markedet i dag.

send epost til stig@ritas.no eller ring 95181832 🙂