Automatiker eller elektriker?

RITAS søker nå etter servicetekniker til mobile knuse- og sikteverk.
Våre kunder befinner seg spredt rundt hele landet, så det må påberegnes en del reising med bil og fly – både med kollegaer og alene.
Vi ser etter en person som er fleksibel, serviceinnstilt og løsningsorientert.
Det er ønskelig at du har bakgrunn innen elektro/automatisering, og har du noe mekanisk erfaring er dette også en fordel.Opplæring tilpasses etter erfaring.


Hovedoppgavene vil være å bistå kunder med feilsøking og feilretting ute på anleggene og over telefon. Oppstart av nye anlegg, samt bidra med forbedring av design på eksisterende og fremtidige anlegg.


 

Vi kan tilby:

  • Mulighet til å jobbe med bransjens mest driftssikre knuse- og sikteverk
  • Profesjonelle kunder
  • Et serviceteam med mye kompetanse og yrkesstolthet
  • Solid firma med god økonomi

Om arbeidsgiveren

Rogne Industriteknikk AS (RITAS) leverer mobile knuseverk, slitestål, reservedeler og reparasjoner til knuseindustrien i hele Norge.
Vi har etablert et sterkt team med mye erfaring for å kunne gi våre kunder best mulig serviceopplevelse over hele landet.
Maskinene vi leverer blir laget i Örnsköldsvik i Sverige av Jonsson, og er laget spesielt for å tåle skandinavisk stein og klima. Alle maskiner kan kjøres på nettstrøm for en økonomisk og miljøvennlig drift.
Vi i RITAS ser på det som vår viktigste oppgave å følge opp våre leveranser og raskt kunne hjelpe til med spesialkompetanse når kunden trenger hjelp. Derfor har vi etablert vårt eget serviceapparat med faglærte og motiverte serviceteknikere som reiser landet rundt.

På Magnor nær Svenskegrensen har vi vårt lager og kontor. Her har vi til enhver tid det meste vi trenger av slitestål og reservedeler liggende. Ukentlig fylles disse på fra store sentrallagre hos vår leverandører i Sverige. Våre leverandører produserer høykvalitet slitedeler med forskjellig manganinnhold samt reservedeler til de fleste knusere som finnes på markedet i dag.

 

Kontakt oss på stig@ritas.no, tlf 95181832 eller fyll ut skjema under 🙂

Knuse og sikteverk

Vi er stolte av vårt samarbeid med Jonsson. Maskinene blir laget i Örnsköldsvik i Sverige, og er laget spesielt for å tåle skandinavisk stein og klima. Jonsson har siden 1980 produsert knuseverk til det skandinaviske markedet og har opparbeidet seg stor kompetanse. De har lang erfaring i utvikling og produksjon av mobile knuse- og sikteverk.

Deres produkter er kjent for god kvalitet, høy kapasitet og god fleksibilitet. Jonsson har markedets mest moderne og driftssikre mobile knuse- og sikteverk. I mange år har de produsert maskiner med elektrisk drift for økonomisk og miljøvennlig produksjon.

Les mer om Jonssons knuseverk og sikteverk her

I 2018 ble Jonsson kjøpt opp av Metso og er i dag en del av Metso Outotec konsernet, og Rogne Industriteknikk AS har enerett på salget av Jonsson maskiner i Norge