Rogne Industriteknikk AS

Rogne Industriteknikk AS (RITAS) leverer mobile knuseverk, slitestål, reservedeler og reparasjoner til knuseindustrien i hele Norge.

Vi har etablert et sterkt team med mye erfaring for å kunne gi våre kunder best mulig serviceopplevelse over hele landet. På Magnor har vi delelager som til enhver tid er fullt av slitestål og reservedeler til våre verk.

Knuse- og sikteverk

Maskinene vi leverer blir laget i Örnsköldsvik i Sverige av Jonsson, og er laget spesielt for å tåle skandinavisk stein og klima. Alle maskiner kan kjøres på nettstrøm for en økonomisk og miljøvennlig drift.

Jonsson har siden 1980 produsert knuseverk til det skandinaviske markedet og har opparbeidet seg stor kompetanse. I likhet med RITAS ser Jonsson på seg selv som et profesjonelt og personlig foretak som lytter til kundens ønsker.

Les mer om Jonssons knuseverk og sikteverk her

Servicegrad

Vi i RITAS ser på det som vår viktigste oppgave å følge opp våre leveranser og raskt kunne hjelpe til med spesialkompetanse når kunden trenger hjelp. Derfor har vi etablert vårt eget serviceapparat med faglærte og motiverte servicefolk som reiser landet rundt. 

“Det er når noe går galt vi får vist vår verdi som leverandør!”

Deler

På Magnor nær Svenskegrensen har vi vårt lager og kontor. Her har vi til enhver tid det meste vi trenger av slitestål og reservedeler liggende. Ukentlig fylles disse på fra store sentrallagre hos vår leverandører i Sverige. Våre leverandører produserer høykvalitet slitedeler med forskjellig manganinnhold samt reservedeler til de fleste knusere som finnes på markedet i dag.

Reparasjon og overhaling

Mens garantisaker og reklamasjoner håndteres av vårt eget serviceteam samarbeider vi med Swemas for reparasjoner og overhaling av brukte knusere. Swemas overhaler slitte hovedaksler, stativer, overdeler m.m. Fullstendig overhaling av knusere utføres med garanti – kontakt oss så finner vi en løsning!

Historie

 • 2007 RITAS etableres
  Knut Geir Rogne etablerer Rogne Industriteknikk AS - med fokus på rådgivning og videresalg av brukt utstyr innen knuseindustrien
 • 2008 Swemas
  RITAS starter samarbeid med SWEMAS som spesialister på slitestål, reservedeler, reparasjoner og overhaling av knusere.
 • 2009 Jonsson
  RITAS selger sin første Jonsson maskin og danner grunnlaget for videre samarbeid
 • 2018 Metso kjøper Jonsson
  I 2018 kjøper Metso opp Jonsson. RITAS inngår samarbeid med Metso som gir enerett på salg av Jonsson maskiner i Norge. Nå også med mulighet for å levere Jonsson maskiner med Metso Knuser.
 • 2021
  RITAS er i dag 6 ansatte og eget serviceteam som håndterer leveranser og oppfølgning i hele Norge

Når kvalitet og driftssikkerhet teller mest!